Suomalainen Uimakoulu Oy järjestää 0-7 -vuotiaiden uimakouluja usealla paikkakunnalla Suomessa. Uimakoulut on tuotteistettu omaksi konseptikseen, Uimakoulu Pikku Joutseneksi. Tavoitteemme on, että lapselle muodostuu hyvä suhde veteen ja hyvä itsetunto.

Suomalainen Uimakoulu on perustettu 2012. Se on perheyritys ja niin kutsuttu spin-up -yritys Suomalaisesta Vesiliikuntainstituutista, mikä tarkoittaa, että molemmilla yrityksillä on samat omistajat mutta eri toiminta. Yritys on kasvanut voimakkaasti ja lisäksi kehittänyt ainutlaatuisen uimaopetusmenetelmän Uimakoulu Pikku Joutseneen. Työntekijöitä yrityksessä on noin 140 henkilöä. Yrityksen kotipaikka ja toimisto on Jyväskylässä. Suomalainen Vesiliikuntainstituutti Oy on se yritys, joka on tehnyt vesijuoksusta suosittua ja siitä löytyy lisää tietoa osoitteesta www.vesiliikunta.com.

Uimakoulu Pikku Joutsenen ohjaajien vastaavana kouluttajana toimii Eevaliisa Anttila. Anttilalla on kokemusta vauvauinnista jo 30 vuoden ajalta muun muassa Joensuussa, Ilomantsissa, Saarijärvellä, Jyväskylässä, Helsingissä, Kotkassa, Oulussa, Satakunnassa useilla paikkakunnilla sekä Kiinassa Wenzhoussa ja hän on toiminut vauvauinninohjaajien kouluttajana ja ollut mukana kehittämässä alaa. Anttila on kehittänyt muun muassa kansainvälisestikin tunnustetun AquaBabyTherapy -menetelmän. Anttila on kouluttanut vauvauinninohjaajia Suomen lisäksi myös Venäjällä, Kiinassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Belgiassa, sekä esiintynyt useissa alan kansainvälisissä konferensseissa.

Takaisin ylös