« Takaisin arkistoon

Työpaikkailmoitus: Palveluassistentti

08.06.2016 klo 14:59

Oletko työtä pelkäämätön, ihmisten kanssa toimeen tuleva ja kiinnostunut liikuntamaailmasta? Pidätkö asiakaspalvelusta? Työ meillä vaatii tekijältään vastuuntuntoista asennetta ja rohkeutta tarttua toimeen. Haluamme oma-aloitteisen ja nokkelan ongelmanratkaisijan toimistotiimiimme uudeksi jäseneksi.

Etsimme Jyväskylän toimistollemme vakituista, kokopäiväistä palveluassistenttia 8.8.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ sisältää asiakaspalvelua, markkinointi- ja myyntityötä, taloushallintoa, koordinointi- ja toimistotehtäviä sekä muita juoksevia asioita.

Suomalainen Vesiliikuntainstituutti Oy on tehnyt vesijuoksusta suosittua. Nykyään kehitämme voimakkaasti vauvauinti- ja uimakoulupalveluja sisaryhtiössämme Suomalainen Uimakoulu Oy:ssä. Asiakkaillemme olemme tuttuja nimellä Uimakoulu Pikku Joutsen. Meillä on toimintaa ympäri Suomea ja myös Venäjällä. Meillä on näissä yrityksissä vahva vesiliikunnan ammattilaisten kouluttamisosaaminen ja koulutamme säännöllisesti alan ammattilaisia niin Suomessa kuin ulkomailla.

Olemme alan edelläkävijä, ja siksi haluamme taloomme alan parhaat tekijät. Tarjolla on haasteellinen, luova ja palkitseva työ. Teemme työksemme asiakasperheitämme iloiseksi ja työskentely meillä saa hymyn huulille!

Kaupallinen koulutus tai kokemus ei ole välttämätön mutta se katsotaan eduksi.

Palkka 1400-1600€/kk.

Lisätietoa: http://www.pikkujoutsen.fi/yritys/rekry.html

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse 30.6.2016 mennessä osoitteeseen rekry@vesiliikunta.com, tai postitse Suomalainen Uimakoulu Oy, PL 120, 40101 Jyväskylä. Lisätietoja saat numerosta 040-778 4332 tai osoitteesta rekry@vesiliikunta.com, HR-asiantuntija Sanna Eroselta, kehitysjohtaja Kristian Linnoiselta tai toimitusjohtaja Eevaliisa Anttilalta.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 
Takaisin ylös