« Takaisin arkistoon

Työpaikkailmoitus: Palveluassistentti

17.02.2017 klo 11:15

Suomalainen Uimakoulu Oy hakee palveluassistenttia!

Oletko työtä pelkäämätön, ihmisten kanssa toimeen tuleva ja huippuasiakaspalvelija? Omaatko sujuvat ATK –taidot? Sinulla on myös rohkeaa asennetta tarttua asioihin sekä markkinointihenkisyyttä. Työ meillä vaatii tekijältään vastuuntuntoista asennetta ja kykyä hallita kokonaisuuksia. Haemme Uimakoulu Pikku Joutseneen palveluassistenttia vakituiseen kokopäiväiseen työhön Jyväskylään alkaen 1.4.2017 tai sopimuksen mukaan aiemmin.

Suomalainen Vesiliikuntainstituutti Oy on tehnyt vesijuoksusta suosittua. Nykyään kehitämme voimakkaasti vauvauinti- ja uimakoulupalveluja sisaryhtiössämme Suomalainen Uimakoulu Oy:ssä. Meillä on näissä yrityksissä vahva vesiliikunnan ammattilaisten kouluttamisen taustaosaaminen ja koulutamme säännöllisesti alan ammattilaisia niin Suomessa kuin ulkomailla.

Olemme alan edelläkävijä, ja siksi haluamme taloomme alan parhaat tekijät. Tarjolla on haasteellinen ja luova toimistotyö. Teemme työksemme asiakasperheitämme iloiseksi ja työskentely meillä saa hymyn huulille! Palveluassistenttina hoidat asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi hallinnoit asiakasrekisteriämme, hoidat verkkokauppaa ja osallistut markkinointiin, taloushallinnontehtäviin sekä työvuorojärjestelyihin.

Edellytämme:
- sujuvia ATK –taitoja
- asiakaspalvelutaitoja
- markkinointihenkisyyttä
- mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin
- oma-aloitteisuutta, paineen sietokykyä ja rohkeaa asennetta tarttua asioihin

Kaupallinen koulutus tai kokemus ei ole välttämätön mutta se katsotaan eduksi.

Palkka 1400-1600€/kk.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse 12.3.2017 mennessä osoitteeseen rekry@vesiliikunta.com, tai postitse Suomalainen Uimakoulu Oy, PL 120, 40101 Jyväskylä. Lisätietoja saat numerosta 040-778 4332 tai osoitteesta rekry@vesiliikunta.com, koulutuspäällikkö Hanna Salmijärveltä tai toimitusjohtaja Eevaliisa Anttilalta.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 
Takaisin ylös