« Takaisin arkistoon

Työpaikkailmoitus: Haemme liikunnanohjaajia

19.12.2016 klo 10:01

Oletko työtä pelkäämätön, ihmisten kanssa toimeen tuleva ja liikunnallinen? Pidätkö lapsista? Sinulla on myös rohkeaa asennetta tarttua asioihin. Työ meillä vaatii tekijältään vastuuntuntoista asennetta ja rohkeutta tarttua toimeen. Haemme Uimakoulu Pikku Joutseneen vauvauinninohjaajia ja uimaopettajia vakituiseen tuntityöhön uudelle toimipaikallemme Tampereelle alkaen keväällä 2017. Lisäksi työtä on tarjolla nykyisillä paikkakunnillamme Jyväskylä, Helsinki, Pori, Ulvila, Laitila ja Rauma.

Olemme alan edelläkävijä, ja siksi haluamme taloomme alan parhaat tekijät. Tarjolla on haasteellinen, luova työ ja tietenkin kilpailukykyinen palkka. Koulutamme tarvittaessa, eli työtä voi hakea, vaikka ei ole vielä esimerkiksi uimaopettaja tai vauva- ja perheuinninohjaajakoulutusta vaan ne voi käydä myöhemmin. Koulutus työhön alkaa tammikuun lopulla.

Edellytämme:
- Valmiutta kouluttautua Vesiliikuntainstituutin ohjaajaohjelmassa
- Hyväksytysti suoritettua Tukes:in hengenpelastajan testiuintia (voi suorittaa koulutuksemme yhteydessä)
- SPR:n ensiapu 1 kurssi
- Lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.
- Vauva- ja perheuinninohjaajakurssia (Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry, SUH tai vastaava koulutus)
- Oma-aloitteisuutta, paineen sietokykyä ja rohkeaa asennetta tarttua asioihin
- Uimaopettajan tutkintoa (Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry, SUH tai vastaava koulutus)

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 13.1.2017 mennessä (PDF-muodossa) sähköpostitse osoitteeseen rekry@vesiliikunta.com, tai postitse Suomalainen Uimakoulu Oy, PL 120, 40101 Jyväskylä. Lisätietoja saat numerosta 040-778 4332 tai osoitteesta rekry@vesiliikunta.com, HR-asiantuntija Sanna Eroselta, vastaava ohjaaja Hanna Salmijärveltä tai toimitusjohtaja Eevaliisa Anttilalta.

Lisätietoa löydät täältä.

Takaisin ylös