« Takaisin arkistoon

Ohjaajia etsitään

15.12.2017 klo 12:40

Oletko työtä pelkäämätön, ihmisten kanssa toimeen tuleva ja liikunnallinen? Pidätkö lapsista? Sinulla on myös rohkeaa asennetta tarttua asioihin. Työ meillä vaatii tekijältään vastuuntuntoista asennetta ja rohkeutta tarttua toimeen. Haemme Uimakoulu Pikku Joutseneen vauvauinninohjaajia ja uimaopettajia vakituiseen tuntityöhön Ouluun, Tampereelle, Helsinkiin, Kauniaisiin, Poriin, Laitilaan ja Jyväskylään.

Olemme alan edelläkävijä, ja siksi haluamme taloomme alan parhaat tekijät. Tarjolla on haasteellinen, luova työ ja tietenkin kilpailukykyinen palkka. Koulutamme tarvittaessa, eli työtä voi hakea, vaikka ei ole vielä esimerkiksi uimaopettaja tai vauva- ja perheuinninohjaajakoulutusta vaan ne voi käydä myöhemmin. Koulutus työhön alkaa helmikuussa 2018. Koulutamme valitut myös kesätyöntekijöiksi kesäuimakouluihimme.

Edellytämme:
- Valmiutta kouluttautua Vesiliikuntainstituutin ohjaajaohjelmassa
- Hyväksytysti suoritettua Tukes:in hengenpelastajan testiuintia (voi suorittaa koulutuksemme yhteydessä)
- SPR:n ensiapu 1 kurssi
- Lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.
- Vauva- ja perheuinninohjaajakurssia (Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry, SUH tai vastaava koulutus)
- Uimaopettajan tutkintoa (Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry, SUH tai vastaava koulutus)
- Oma-aloitteisuutta, paineen sietokykyä ja rohkeaa asennetta tarttua asioihin

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.1.2018 mennessä (PDF-muodossa) sähköpostitse osoitteeseen rekry@vesiliikunta.com. Lisätietoja saat numerosta 040-778 4332 tai osoitteesta rekry@vesiliikunta.com, koulutuspäällikkö Hanna Salmijärveltä tai toimitusjohtaja Eevaliisa Anttilalta.

Takaisin ylös