« Takaisin arkistoon

Kesäuimakoulun ohjaajia etsitään!

02.03.2018 klo 11:13

Oletko työtä pelkäämätön, ihmisten kanssa toimeen tuleva ja liikunnallinen? Pidätkö lapsista? Sinulla on myös rohkeaa asennetta tarttua asioihin. Työ meillä vaatii tekijältään vastuuntuntoista asennetta ja rohkeutta tarttua toimeen. Haemme Uimakoulu Pikku Joutseneen kesäuimakouluopettajia Jyväskylään, Helsinkiin, Laitilaan, Poriin, Ouluun ja Tampereelle.

Suomalainen Uimakoulu Oy kehittää voimakkaasti vauvauinti- ja uimakoulupalveluja. Meillä on yrityksessämme vahva vesiliikunnan ammattilaisten kouluttamisen taustaosaaminen ja koulutamme säännöllisesti alan ammattilaisia niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Olemme alan edelläkävijä, ja siksi haluamme taloomme alan parhaat tekijät. Tarjolla on
haasteellinen ja luova työ. Koulutamme kaikki valitsemamme kesäuimakouluopettajat, eli työtä voi hakea, vaikka ei ole uimaopettajakoulutusta vielä käytynä. Uimaopettajakoulutus katsotaan kuitenkin eduksi. Kesätyön jälkeen on mahdollista kouluttautua vauvauintien- ja uimakoulujen ohjaajaksi vakituisiin ryhmiimme.

Edellytämme:

- Lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.
- Oma-aloitteisuutta, paineen sietokykyä ja rohkeaa asennetta tarttua asioihin

Lähetä hakemuksesi ja CV (pdf -muodossa) osoitteeseen rekry@vesiliikunta.com 16.3.2018 mennessä. Lisätietoja osoitteesta rekry@vesiliikunta.com tai puhelimitse 040-778 4332.

Takaisin ylös