« Takaisin arkistoon

Haemme työntekijöitä Kajaaniin, Ouluun, Kempeleelle, Turkuun ja Kauniaisiin!

04.10.2019 klo 10:02

Oletko työtä pelkäämätön, ihmisten kanssa toimeen tuleva ja liikunnallinen? Pidätkö lapsista? Sinulla on myös rohkeaa asennetta tarttua asioihin. Työ meillä vaatii tekijältään vastuuntuntoista asennetta ja rohkeutta tarttua toimeen. Haemme nyt työntekijöitä:

Kajaaniin:

Tuntityöntekijäksi arki-iltoihin ja/tai lauantaille

Ouluun ja Kempeleelle:

Tuntityöntekijäksi lauantaille

Kauniaisiin:

Puolipäiväiseksi (20h/vko) työntekijäksi

Tuntityöntekijäksi arki-iltoihin ja lauantaille

Turkuun:

Tuntityöntekijäksi lauantaille

 

Olemme alan edelläkävijä, ja siksi haluamme taloomme alan parhaat tekijät. Tarjolla on haasteellinen, luova työ ja tietenkin kilpailukykyinen palkka. Kaikkia työtehtäviä voi hakea, vaikka ei ole vielä esimerkiksi uimaopettaja tai vauva- ja perheuinninohjaajakoulutusta. Ohjaajan työ on tuntityötä tarpeen mukaan ja puolipäiväisen työ 20h/vko ja se sisältää ohjausta kolmena arki-iltana ja lauantaina sekä toimistotöitä. Työtehtävät sopivat loistavasti esimerkiksi opintojen ohelle, lukiolaiselle tai muuten lasten parissa viihtyville!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen (PDF-muodossa) sähköpostitse osoitteeseen rekry@vesiliikunta.com. Lisätietoja saat Henna Salonvaaralta numerosta 040 160 4166 tai osoitteesta rekry@vesiliikunta.com. Lisätietoa avoimista työpaikoista myös TE-palveluiden sivuilta klikkaamalla ylläolevia työtehtäviä!

Takaisin ylös