« Takaisin arkistoon

Haemme työntekijöitä Helsinkiin!

27.03.2019 klo 13:56

Oletko työtä pelkäämätön, ihmisten kanssa toimeen tuleva ja liikunnallinen? Pidätkö lapsista? Sinulla on myös rohkeaa asennetta tarttua asioihin. Työ meillä vaatii tekijältään vastuuntuntoista asennetta ja rohkeutta tarttua toimeen. Haemme nyt työntekijöitä Helsinkiin:

Vastaanottoavustajiksi

Ohjaajiksi

Tiimivastaavaksi

Olemme alan edelläkävijä, ja siksi haluamme taloomme alan parhaat tekijät. Tarjolla on haasteellinen, luova työ ja tietenkin kilpailukykyinen palkka. Kaikkia työtehtäviä voi hakea, vaikka ei ole vielä esimerkiksi uimaopettaja tai vauva- ja perheuinninohjaajakoulutusta. Vastaanottoavustajan ja ohjaajan työ on tuntityötä tarpeen mukaan ja tiimivastaavan työ 20h/vko. Työtehtävät sopivat loistavasti esimerkiksi opintojen ohelle, lukiolaiselle tai muuten lasten parissa viihtyville!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen (PDF-muodossa) sähköpostitse osoitteeseen rekry@vesiliikunta.com. Lisätietoja saat Henna Salonvaaralta numerosta 040 160 4166 tai osoitteesta rekry@vesiliikunta.com. Lisätietoa avoimista työpaikoista myös TE-palveluiden sivuilta klikkaamalla ylläolevia työtehtäviä!

 

Takaisin ylös