Työntekijöitä etsitään

Oletko työtä pelkäämätön, ihmisten kanssa toimeen tuleva ja liikunnallinen? Pidätkö lapsista? Sinulla on myös rohkeaa asennetta tarttua asioihin. Työ meillä vaatii tekijältään vastuuntuntoista asennetta ja rohkeutta tarttua toimeen. Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä kaikille paikkakunnillemme. Katso alta eri uramahdollisuuksia meillä.

  

Koulutamme tarvittaessa

Suomalainen Vesiliikuntainstituutti Oy on tehnyt vesijuoksusta suosittua. Nykyään kehitämme voimakkaasti vauvauinti- ja uimakoulupalveluja sisaryhtiössämme Suomalainen Uimakoulu Oy:ssä. Meillä on näissä yrityksissä vahva vesiliikunnan ammattilaisten kouluttamisen taustaosaaminen ja koulutamme säännöllisesti alan ammattilaisia niin Suomessa kuin ulkomaillakin.


Olemme alan edelläkävijä, ja siksi haluamme taloomme alan parhaat tekijät. Tarjolla on haasteellinen, luova työ ja tietenkin kilpailukykyinen palkka. Koulutamme tarvittaessa, eli työtä voi hakea, vaikka ei ole vielä esimerkiksi uimaopettaja tai vauva- ja perheuinninohjaajakoulutusta vaan ne voi käydä myöhemmin.


Edellytämme uimaopettajan ja vauvauinninohjaajan tehtävissä

- Uimaopettajan tutkintoa (Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry, SUH tai vastaava koulutus)
- Hyväksytysti suoritettua Tukes:in hengenpelastajan testiuintia (voi suorittaa koulutuksemme yhteydessä)
- SPR:n ensiapu 1 kurssi
- Valmiutta kouluttautua Vesiliikuntainstituutin ohjaajaohjelmassa
- Lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.
- Vauvauinninohjaajilta lisäksi Vauva- ja perheuinninohjaajakurssia (Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry, SUH tai vastaava koulutus)
- Oma-aloitteisuutta, paineen sietokykyä ja rohkeaa asennetta tarttua asioihin
- Lisäksi uinninvalvoja- ja muut alan tutkinnot katsotaan eduksi


Toimi näin

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen (PDF-muodossa) sähköpostitse osoitteeseen rekry@vesiliikunta.com, tai postitse Suomalainen Uimakoulu Oy, PL 120, 40101 Jyväskylä. Lisätietoja saat numerosta 040-778 4332 tai osoitteesta rekry@vesiliikunta.com, HR-asiantuntija Sanna Eroselta, vastaava ohjaaja Hanna Salmijärveltä tai toimitusjohtaja Eevaliisa Anttilalta. • Vauvauinninohjaaja ja uimaopettaja

  Haemme jatkuvasti vauvauinninohjaajia ja uimaopettajia Helsinkiin, Ouluun, Tampereelle, Jyväskylään, Poriin ja Laitilaan vakituiseen tuntityöhön alkaen heti.

  Edellytykset työhön löytyvät yltä. Koulutamme tarvittaessa työhön.

  Palkka 20-25€/h.

 • Vastaanottoavustajaksi

  Haemme vakituiseen tuntityöhön vastaanottoavustajia Jyväskylään. Tehtäviin kuuluu mm. uimakoululaisten sisäänkirjaamista, kulunvalvontaa, asiakaspalvelua ja uimamerkkisuoritusten kirjaamista.

  Töitä olisi 1-2 iltana viikossa tuntityönä. Haemme iloista, innokasta ja vastuullista asiakaspalvelijaa.

  Palkka 7€/h.

 • Laitilan uimahalliin töihin

  Haemme vakituisia työntekijöitä kokopäivä- tai osa-aikatyöhön Laitilan uimahalliin. Työ sisältää mm. uinninvalvontaa, uimaopetusta, vesiliikunnan- ja vauvauinnin ohjausta, sekä kassa- ja kahviotyöskentelyä.

  Edellytykset työhön löytyvät yltä, sekä lisäksi hygieniapassi sekä uinninvalvojan tutkinto. Koulutamme tarvittaessa työhön.

  Palkka 1600-2000€/kk

 • Vesiliikunnanohjaaja

  Haemme vesiliikunnanohjaajia Laitilan uimahallille vakituiseen tuntityöhön alkaen heti. Työ sisältää erilaisten vesijumppien ohjaamista (mm. eläkeläisten vesiliikunta, vesijuoksua, vesijumppia).

  Katsomme eduksi vesijumppaohjaajakurssin tai vastaava. Koulutamme tarvittaessa työhön.

  Palkka 25€/h.

 • Kahvilatyöntekijä

  Haemme kahvilatyöntekijöitä Laitilan uimahallille vakituiseen tuntityöhön alkaen heti. Työ sisältää uimahallilippujen sekä kahvilatuotteiden myyntiä.

  Katsomme eduksi hygieniapassin ja aiemman kokemuksen asiakaspalvelutyöstä. Koulutamme tarvittaessa työhön.

  Palkka 10€/h.

Takaisin ylös