Työntekijöitä etsitään

Oletko työtä pelkäämätön, ihmisten kanssa toimeen tuleva ja liikunnallinen? Pidätkö lapsista? Sinulla on myös rohkeaa asennetta tarttua asioihin. Työ meillä vaatii tekijältään vastuuntuntoista asennetta ja rohkeutta tarttua toimeen. Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä kaikille paikkakunnillemme. Katso alta eri uramahdollisuuksia meillä.

  

Koulutamme tarvittaessa

Suomalainen Vesiliikuntainstituutti Oy on tehnyt vesijuoksusta suosittua. Nykyään kehitämme voimakkaasti vauvauinti- ja uimakoulupalveluja sisaryhtiössämme Suomalainen Uimakoulu Oy:ssä. Meillä on näissä yrityksissä vahva vesiliikunnan ammattilaisten kouluttamisen taustaosaaminen ja koulutamme säännöllisesti alan ammattilaisia niin Suomessa kuin ulkomaillakin.


Olemme alan edelläkävijä, ja siksi haluamme taloomme alan parhaat tekijät. Tarjolla on haasteellinen, luova työ ja tietenkin kilpailukykyinen palkka. Koulutamme tarvittaessa, eli työtä voi hakea, vaikka ei ole vielä esimerkiksi uimaopettaja tai vauva- ja perheuinninohjaajakoulutusta vaan ne voi käydä myöhemmin.


Edellytämme uimaopettajan ja vauvauinninohjaajan tehtävissä

- Uimaopettajan tutkintoa (Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry, SUH tai vastaava koulutus)
- Hyväksytysti suoritettua Tukes:in hengenpelastajan testiuintia (voi suorittaa koulutuksemme yhteydessä)
- SPR:n ensiapu 1 kurssi
- Valmiutta kouluttautua Vesiliikuntainstituutin ohjaajaohjelmassa
- Lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.
- Vauvauinninohjaajilta lisäksi Vauva- ja perheuinninohjaajakurssia (Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry, SUH tai vastaava koulutus)
- Oma-aloitteisuutta, paineen sietokykyä ja rohkeaa asennetta tarttua asioihin
- Lisäksi uinninvalvoja- ja muut alan tutkinnot katsotaan eduksi


Toimi näin

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen (PDF-muodossa) sähköpostitse osoitteeseen rekry@vesiliikunta.com, tai postitse Suomalainen Uimakoulu Oy, PL 120, 40101 Jyväskylä. Lisätietoja saat numerosta 040-778 4332 tai osoitteesta rekry@vesiliikunta.com, HR-asiantuntija Sanna Eroselta, vastaava ohjaaja Hanna Salmijärveltä tai toimitusjohtaja Eevaliisa Anttilalta. • Palveluassistentti

  Oletko työtä pelkäämätön, ihmisten kanssa toimeen tuleva ja huippuasiakaspalvelija? Haemme toimistotiimiimme uudeksi jäseneksi hyvää tyyppiä, joka ei pelkää haasteita!

  Hakuaika 12.3.2017 asti. 

  Lue lisää

 • Vauvauinninohjaaja ja uimaopettaja

  Haemme jatkuvasti vauvauinninohjaajia ja uimaopettajia Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään, Poriin, Raumalle ja Laitilaan vakituiseen tuntityöhön alkaen heti.

  Edellytykset työhön löytyvät yltä. Koulutamme tarvittaessa työhön.

  Palkka 20-25€/h.

Takaisin ylös